Електричар

  • ЕЛЕКТРО МЕ-НА
  • Скопје
  • Неопределено
  • 29/01/2020
Неопределено Енергетика

Опис

Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скопје која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од 2ца електричари со следниве квалификации:

  • Минимум ССС
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
  • Флексибилност околу работното време
  • Искуство во поставување и одржување на електрични инсталации

Ве молиме Вашата кратка биографија со прикачена Ваша фотографија да ја испратите на следниот маил info@elektromena.mk 

Е-пошта

info@elektromena.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

29/02/2020
Аплицирај веднаш