Практикант за административно и канцелариско работење

  • SG LOGISTIKA DOOEL
  • Битола
  • Определено
  • 13/02/2020
Определено Шпедиција и транспорт

Опис

СГ ЛОГИСТИКА ДООЕЛ УЛ.ВОДЕН 28 - БИТОЛА

Позиција: Пактикант за административно и канцелариско работење (со можност за вработување по завршување на практичната обука)

Аплицирање на емаил: sglogistikadooel@gmail.com

 

Потребни квалификации

  • Познавање на англиски јазик
  • Познавање на MS Office
  • Пожелно возачка "Б" категорија
  • Претходно работно искуство не е потребно
  • Се работи за платена работна пракса!

Телефон

070275210

Е-пошта

sglogistikadooel@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

31/03/2020
Аплицирај веднаш