Информатичари и програмери

 • Нет Архитектура
 • Пракса
 • 13/02/2020
Пракса Информатичка Технологија

Опис

Фирмата Нет Архитектура бара практикант со завршен факултет за информатика.

Делокруг на работа и обврски

 • Изработка на веб страни/Веб Дизајан Front-End;
 • Планирање на веб страни;
 • Веб дизајн;
 • Работа во фото шоп и уредување на фан страни;

Услови

 • Завршен факултет по информатика;
 • Без работно искуство;

Примања:

Фиксен и варијабилен дел на примања;

 • Фиксен дел 7,000 (седум илјади) денари месечно
 • Варијабилен дел;  - Зависи од реализирана работа

По успешно зваршувањето на практиката ангажманот ќе продолжи со статус на редовно вработен.

Начин на аплицирање;Е-Маил

Е-пошта

office@netarh.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

29/02/2020
Аплицирај веднаш