Фармацевт

  • Menta Farm
  • Куманово
  • Неопределено
  • 13/02/2020
Неопределено Фармација

Опис

Се бара фармацевтски техничар или дипломиран фармацевт за работа во аптека со положен државен испит.

Потребни квалификации

  • положен државен испит

Телефон

078882815

Е-пошта

mentafarm@t.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

12/04/2020
Аплицирај веднаш