Општ работник

  • ДООЕЛ ГОЦИС
  • Битола
  • Определено
  • 13/02/2020
Определено Дрвна

Опис

Се бараат двајца машки работници до 45години.

Со работно искуство во производство и работа со столарски машини во дрвна индустрија.

Работно време од 08-16часот

Износ на нето плата од 24.000-30.000ден.

Телефон

078 392 622

Е-пошта

nikosigotsis@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Плата

24.000

Краен рок за аплицирање

31/03/2020
Аплицирај веднаш