MANAGEMENT ASSISTANT

 • Grafika Plus
 • Скопје
 • Неопределено
 • 13/02/2020
Неопределено Графичка

Опис

Поради зголемен обем на работа ГРАФИКА ПЛУС има потреба од проширување на својот тим.

Доколку сте амбициозни, сакате да напредувате, одговорни сте и немате проблем со извршување на обврските во дадени рокови...

Отворени работни позиции:

 • Монтажер
 • Работник за доработки
 • Асистент на приемен пулт
 • Оператор на машини

Нудиме:

 • Екстра РЕДОВНИ примања,
 • Пријатна атмосфера,
 • Строго почитување на работно време (до минутка :) ).

Вашето CV испратете го на mail: finance@grafikaplus.com.mk 

Тел.: 072 20 90 03

Телефон

072 20 90 03

Е-пошта

finance@grafikaplus.com.mk

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

29/02/2020
Аплицирај веднаш