Дустрибутер на кафе,млеко и кафемати

  • LU-MA-RA DOOEL
  • Неопределено
  • 21/02/2020
Неопределено Дистрибуција

Опис

Лице за дистрибуција и продажба на кафе,млеко и кафемати за канцеларии,молови,ресторани и индустриски објекти

Возило и мобилен телефон  обезбедени од компанијата

Потребни квалификации

Одлично познавање на англиски или италијански јазик

Возачка дозвола Б-категорија

Е-пошта

linkomint@yahoo.com

Краен рок за аплицирање

06/03/2020
Аплицирај веднаш