Фармацевт

  • pzu apteka jovana farm
  • Скопје
  • Неопределено
  • 20/02/2020
Неопределено Фармација

Опис

Се бара фармацевт или фармацевтски техничар со положен државен испит.

Телефон за контакт: 070 441 310

Потребни квалификации

  • Положен државен испит

Телефон

070441310

Е-пошта

zarkosajkoski@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

16/04/2020
Аплицирај веднаш