Продавач

 • Арсенал
 • Струга
 • Неопределено
 • 25/02/2020
Неопределено Трговија

Опис

Арсенал Дооел Струга има потреба од продавач .

Потребни квалификации

 • ССС
 • Предност е работно искуство во трговија
 • Подготвеност за тимска работа
 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со купувачи
 • Доверлива и одговорна личност
 • Самоиницијативност и енергичност
 • Познавање на англиски /албански јазик и работа со компјутери

Наша понуда:

 • почетна плата + доплата за работа на државен празник
 • можност за учење и напредување во секторот продажба

Пријавување и испраќање на ваши CV на: arsenal@t.mk 

Адреса

Маршал Тито, 107

Е-пошта

arsenal@t.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/04/2020
Аплицирај веднаш