Масер

  • SPANUANCE
  • Постојано
  • 27/02/2020
Постојано Убавина и здравје

Опис

Спа центар во Холандија, има потреба од 2 масерки.Сместувањето е бесплатно, односно обезбедено од страна на фирмата која вработува.Нето платата изнесува 1.500 ЕУР, исто така е платено и осигурање.За вредните и посветени работници, следуваат бонуси.Сите заинтересирани кандидатки, можат слободно да аплицираат преку Email адресата или да се јават на наведениот телефонски број.Спа центарот може да се погледне на следнава веб страна: https://www.spanuance.nl/

Телефон

+31658725735

Адреса

info@spanuance.nl

Е-пошта

info@spanuance.nl

Веб сајт

Број на отворени позиции

2

Плата

1.500

Краен рок за аплицирање

19/04/2020
Аплицирај веднаш