Персонал за продажба

  • DELIKATES EM 87 DOOEL
  • Определено
  • 02/03/2020
Определено Продажба

Опис

Се бараат лица за работа во маркет со или без работно искуство!

контакт тел 071252029 од 08-13ч.

Телефон

071252029

Е-пошта

delikatesem87@gmail.com

Број на отворени позиции

5

Плата

14.500

Краен рок за аплицирање

31/03/2020
Аплицирај веднаш