Офсет Машинист

  • Тринга Флексо
  • Неопределено
  • 02/03/2020
Неопределено Производство

Опис

Тринга Десигн има потреба од ОФСЕТ машинисти за во печатница со и без работно искуство.

Доколку сте заинтересирани за позицијата, Ве молиме да се пријавите со поднесување на Ваша биографија (CV) на следнава E-mail адреса: info@tringa.mk 

Потребни квалификации

Лицето е потребно да поседува:

  • Минимум завршено средно образование
  • Особен интерес за работа со машини и нивно редовно чистење и одржување
  • Лична и професионална ефективност
  • Прецизност и ажурност во работата
  • Подготвеност за работа во тим, во производствен погон

Телефон

044331346

Е-пошта

info@tringa.mk

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

31/03/2020
Аплицирај веднаш