Пица мајстор

  • РЕСТОРАН ГЕТ ТРЕЈД ДОО СКОПЈЕ
  • Неопределено
  • 02/03/2020
Неопределено Угостителство

Опис

Гет Кафе Аеродром има потреба од Пицери и помошници пицери.

Одлични услови за работа и тимска атмосфера.

Телефон

070871067

Е-пошта

contact@getcaffe.mk

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

22/04/2020
Аплицирај веднаш