Градежен инженер

  • METAL ALBEDO DOOEL PRILEP
  • Определено
  • 05/03/2020
Определено Производство

Опис

Се бара градежен инженер. Кандидатите своите податоци да ги испраќаат на е-маил: metal.albedo@gmail.com.

За подетални информации Ве молиме да не контактирате на телефонските броеви 075 44 71 61 и 075 477 877.

Потребни квалификации

  • ВСС,
  • познавање на AutoCAD

Телефон

075 44 71 61

Е-пошта

metal.albedo@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

35.000

Краен рок за аплицирање

22/04/2020
Аплицирај веднаш