Доктор/ка

  • PZU Prima Medicus
  • Куманово
  • Неопределено
  • 05/03/2020
Неопределено Медицина

Опис

Се бара лекар по Општа медицина за работа во ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА ПРИМА МЕДИКУС

Ул Бранко Богдански Гуцман бр 8, Куманово

  • 40 часа неделно
  • Сабота и Недела се неработни

Потребни квалификации

Потребни документи: Лиценца за работа

Телефон

071 291 944

Е-пошта

primalab11@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Плата

26.000

Краен рок за аплицирање

31/03/2020
Аплицирај веднаш