Бравар

  • Lim Dizajn
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/03/2020
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Фирмата ЛИМ ДИЗАЈН - Скопје која се занимава со изработка и монтажа на челични конструкции има потреба од мајстор БРАВАР / ЗАВАРУВАЧ со претходно работно искуство

- Работа на висина ќе се смета за предност

- Возачка Б категорија ќе се смета за предност

Вашето CV можете да ни го испратите на следниов маил limdizajn@yahoo.com или да не контактирате дирекно на тел. 078/260-622 - Лице за контакт Игор.

Ве очекуваме

Потребни квалификации

  • возачка дозвола Б категорија

Телефон

078260622

Е-пошта

limdizajn@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

5

Краен рок за аплицирање

31/03/2020
Аплицирај веднаш