Фармацевт

 • ПЗУ АПТЕКА ВИОЛА - Скопје
 • Скопје
 • Неопределено
 • 09/07/2020
Неопределено Фармација

Опис

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција:ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТсо искуство

Посакувани карактеристики:

 • Способност за брзо учење
 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и елоквентост
 • Диманичност и креативност
 • Организираност, самоиницијативност

Што нудиме:

 • Плата од 28.000 до 35.000 денари во зависност од работното искуство и знаењето
 • Можност за напредување и надградување

Доколку сакате да станете дел од тимот на врвни професионалци, Ве покануваме да аплицирате.

Вашата Професионална Биографија (CV со задолжителна фотографија), доставете ја преку маил violaapteki@viola.com.mk со назнака на апликацијата „За оглас – Дипломиран Фармацевт“.

Потребни квалификации

 • ВСС – Дипломиран фармацевт (со лиценца за работа)
 • Претходно работно искуство најмалку 3 години во аптека или веледрогерија
 • Познавање на Англиски јазик
 • Работа со компјутери

Телефон

2736462

Адреса

Востаничка, 59

Е-пошта

violaapteki@viola.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Краен рок за аплицирање

31/08/2020
Аплицирај веднаш