Асистент на канцеларија

  • Metroliks DOO
  • Прилеп
  • Неопределено
  • 10/07/2020
Неопределено Инжинерство

Опис

Фирма има потреба од:

1. Eлектроинженер (м/ж) или машински инженер (м/ж) или сообраќаен инженер (м/ж), дипломиран на било која насока на електротехнички студии или студии по машинство или студии по сообраќај со или без работно искуство.

Работните обврски се групирани во прва смена во 40 работни часа.

2. Канцелариски работник (м/ж), исто така работните обврски се групирани во прва смена во 40 работни часа, доаѓаат во предвид личности со економски факултет, филолошки факултет, правен факултет или архитектонски факултет, со или без работно искуство.

Е-пошта

darkoptr@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

09/09/2020
Аплицирај веднаш