Стоматолошка сестра

  • ПЗУ „др.Ивица Луканоски“
  • Скопје
  • Определено
  • 13/07/2020
Определено Стоматологија

Опис

Конкурс за пополнување на работно место стоматолошка сестра.

Потребни квалификации:

  • положен државен испит-активно познавање на англиски јазик и MS Office.

Вашето CV испратете го на ordlukanoski@gmail.com

Предност имаат кандидатите со работно искуство.

Е-пошта

ordlukanoski@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

11/08/2020
Аплицирај веднаш