Собар/ка

  • Хотел Лагадин
  • Охрид
  • Неопределено
  • 13/07/2020
Неопределено Хотелиерство

Опис

ХОТЕЛ ЛАГАДИН ***ОХРИД ВРАБОТУВА- СОБАРКИ - ХИГЕНИЧАРКИ

- 22000 ДЕНАРИ ПЛАТА

- ПЛАТЕН ПРЕВОЗ И ЕДЕН ОБРОК

- РАБОТА 8 ЧАСОВИ ПРВА СМЕНА

- ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАК Т076 244 324, 046 285 227, 070 261 448

Телефон

076244324

Адреса

HOTEL LAGADIN OHRID

Е-пошта

dance@hotellagadin.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Плата

22.000

Краен рок за аплицирање

11/08/2020
Аплицирај веднаш