Физио-терапевт

  • Центар за борба со болка ЕСКУЛАП
  • Скопје
  • Неопределено
  • 13/07/2020
Неопределено Медицина

Опис

Ординација вработува физиотерапевти со полно работно време, со или без работно искуство.

Плата во просек - околу 20.000 денари, со можност за повисока плата според учинок.

Телефон

070380768

Адреса

st.Mile Pop-Jordanov 58B

Е-пошта

georgyzanev@eskulap.mk

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

14/08/2020
Аплицирај веднаш