Продавач

  • T.D Branko Bomiro Dooel
  • Скопје
  • Неопределено
  • 16/07/2020
Неопределено Трговија

Опис

Бомиро Доо постои на пазарот веќе 30години, и се занимава со продажба на Бои и Лакови.

Фирмата има потреба од продавач/ки за во дуќани за продажба.

Телефон

078411602

Е-пошта

bomirodooel@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

3

Плата

1

Краен рок за аплицирање

20/08/2020
Аплицирај веднаш