Магационер

 • MEDIKAPRO DOOEL
 • Скопје
 • Неопределено
 • 16/07/2020
Неопределено Магацин

Опис

Работни задачи

 • Примање и издавање на роба
 • Се грижи за магацинскиот простор и неговата функционалност
 • Изготвување понуди...

Потребни квалификации

 • ССС
 • Познавање на компјутерско работење (Word, Excel, Internet, работа во специјализирани програми),
 • предност работа во Pantheon
 • Возачка дозвола(активен шофер)

Потребни квалификации

Комуникациски вештини и висока работна етика, способност за тимска и самостојна работа, способност за следење на компаниската политика и процедури на работење, проактивен пристап, точност и аналитичност.

Е-пошта

info@medikapro.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

25.000

Краен рок за аплицирање

31/08/2020
Аплицирај веднаш