Account Manager for Macedonian Clients

  • Мегасеф Секјурити Цо
  • Постојано
  • 13/08/2020
Постојано

Опис

Megasef Sekjuriti Co,Dooel Ohrid bara FARBAR.

Потребни квалификации

Megasef Sekjuriti Co Dooel Ohrid ima potreba od FARBAR .Potrebno e predhodno iskustvo .

Телефон

070249010

Адреса

Kosel

Е-пошта

megasef@t.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

27/09/2020
Аплицирај веднаш