Хигиеничар

  • Бигор Клининг ДООЕЛ СК
  • Скопје
  • Определено
  • 14/09/2020
Определено Услуги

Опис

Бигор Клининг Дооел фирма за хигиена од Скопје,има потреба од вработување на хигиеничар.

Чистење на стакла на висина (од скала,камион дигалка )

Пожелно е работно искуство и возачка дозвола категорија Б

Контакт телфон 071 391 238

Телефон

071391238

Е-пошта

goranbigor@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2020
Аплицирај веднаш