Медицинска сестра

  • Гинекомедика - гинеколошка акушерска ординација
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2020
Неопределено Медицина

Опис

Специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство ПЗУ Гинекомедика - Скопје, вработува Медицинска сестра - секретарка, со положен државен испит

Предност ќе имаат кандидатите со познавање на:

- Англиски јазик и/или Албански јазик

- Microsoft Office и ажурирање на Facebook страна

- водење администрација и платен промет

Вашето мотивационо писмо, со CV и фотографија, испратете го на dejan@ginekomedika.com.mk 

Е-пошта

dejan@ginekomedika.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2020
Аплицирај веднаш