Продавач/ка во малопродажен објект

  • Risal dooel
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2020
Неопределено Продажба Трговија

Опис

Бараме персонал со искуство во работата од кој 4 женски особи и едно машко.

Се бара персонал за во нов маркет во Кисела вода кај Рампа.

Пријавување и плата редовно(секој 1 во месецот).

Телефон

075 264 000

Адреса

gorno lisice bb

Е-пошта

risadooel@gmail.com

Број на отворени позиции

5

Плата

16.500

Краен рок за аплицирање

14/10/2020
Аплицирај веднаш