Чувар

 • Микеи Интернационал
 • Скопје
 • Неопределено
 • 14/09/2020
Неопределено Трговија

Опис

Реномирана фирма од Скопје МИКЕИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ има потреба од следната работна позиција: РАБОТНИК ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ СО ЛИЦЕНЦА

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство на иста или слична дејност
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Возраст од 25-45 години
 • Поседување на возачка дозвола (Б категорија)

Личен профил:

 • Професионален однос кон работата
 • Одговорна, лојална, доверлива личност
 • Позитивен став и енергичност

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV на е-маил.

За повеќе информации јавете се на тел. 078-364-566 Никола

Е-пошта

suzana@mikei.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2020
Аплицирај веднаш