Магационер

  • Римес МС Гроуп
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2020
Неопределено Магацин Месна

Опис

Месна индустријаима потреба од вработување на лице за работно место магационер

Сите заинтересирани кандитати своето CV можат да го достават на мејл : contact@rimes.com.mk 

Потребни квалификации

  • ССС

Телефон

2545 110

Адреса

ул.1632 бр.40Скопје

Е-пошта

contact@rimes.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2020
Аплицирај веднаш