Возач

  • ВЕТЕРИНАРСТВО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
  • Скопје
  • Неопределено
  • 14/09/2020
Неопределено Ветерина

Опис

ВЕТЕРИНАРСТВО МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, фабрика за производство на додатоци за сточна храна има потреба од 1 (еден) возач на комбе за превоз.

Сите заинтересирани кандидати кои сакаат да бидат дел од нашата успешна фирма и се активни возачи со Б – категорија, својата кратка биографија да ја испратат на veterinarstvomk@gmail.com 

Адреса

Тодор Чангов, 93

Е-пошта

veterinarstvomk@gmail.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

30/09/2020
Аплицирај веднаш