Книговодител-Сметководител

  • Profeks Konsalting Plus
  • Скопје
  • Неопределено
  • 25/09/2020
Неопределено Сметководство

Опис

Профекс Косанлтинг Плус има потреба од сметководител со познавање во областа на изработка на ддв пријави, изработка на плата, целосно материјално и финансово работење.

Апликантите кои што имаат познавање од изработка на завршни пресметки ќе имаат предност.

Потребни квалификации

Изработка на ДДВ пријави, плати, материјално и финансиско работење.

Познавање на Microsoft Office.

Телефон

075458305

Адреса

Римска, 5б

Е-пошта

contact.profexmk@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

23/11/2020
Аплицирај веднаш