Проектен инженер за автоматика

  • Симтек Солушн Доо Штип
  • Скопје
  • Неопределено
  • 28/09/2020
Неопределено Енергетика

Опис

ПРАКСА СО МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ!

ПОЗИЦИЈА: Електро инженер за енергетски разводи и програмирање на PLC уреди и SCADA.

Можноста за вработување зависи од перформансите на кандидатот.

Праксата трае максимално 3 месеци и се плаќа согласно законската регулатива.

Следи обука во современа работна средина.

Потребни квалификации

  • Завршено или пред завршување на ВСС (електро факултет или информатички смерови)
  • Искуство не е задолжително
  • Познавање на англиски (пишан и говорен)
  • Способност за одговорно работење и логичко размислување.
  • Кандидатите со возачка “Б„ имаат предност.

Доставете го вашето CV на следната е-пошта: contact@simtech.mk 

Е-пошта

contact@simtech.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

27/11/2020
Аплицирај веднаш