 Машински Факултет –насока индустриско инженерство и менаџмент

 • ОЗОН дооел
 • Скопје
 • Неопределено
 • 04/01/2021
Неопределено Производство

Опис

Огласуваме слободно работно место на позицијата: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – ИНДУСТРИСКО ИНЖЕНЕРСТВО И МЕНАЏМЕНТ

Озон има потреба од машински инженер од насока индустриско инженерство и менаџмент, кој ќе му се придружи на нашиот инженерски тим во Скопје. Кандидатот ќе биде одговорен за оптимизација, организација, продуктивност и менаџмент на производството на машини и производи за вентилација, климатизација и други производи.

 

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

 • Машински Факултет –насока индустриско инженерство и менаџмент
 • Со или без работно искуство, предност ќе имаат кандидати со работно искуство кои работеле во организација и оптимизација на производство
 • Познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – Autocad Inventor” или “Solidworks”
 • Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други
 • Познавање англиски јазик
 • Да поседува вештини за организација на производни процеси, логистика, набавка, управување со рокови, предвидување на работи и процеси, одговорност кон работата, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност

За следниве работни задачи

Продуктивност, оптимизација, организација и управување производствен процес, доработка и измена на технички цртежи и документација за производство во Autocad Inventor”, работа со “CAD/CAM” софтвер, следење на производствен тек, комуникација за обезбедување навремена набавка и испорака на делови и производи.

 • Работа врз основа на дневни, месечни и годишни планови за производство
 • Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во зададен временски рок, посветеност на детали
 • Комплетирање производна документација согласно барани прописи и технички стандарди
 • Организација и архивирање документација за тековната работа
 • Примена и реализација на современи решенија и технологии за управување со производство и процеси

Се добиваат следниве услови за работа

 

 • Редовни солидни примања
 • Работа во климатизирани простории
 • Можност за обука и стекнување нови знаења
 • Можност за посета и учество на саеми и други стручни надградувања
 • Награди за квалитетно извршување на работните задачи
 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно со условите за стекнување
 • Можност за остварување новогодишен или друг надоместок
 • Посета на саеми и настани за обука

 

Доколку ги исполнувате бараните услови Ве повикуваме да ги испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

 

Потребни квалификации

 • Машински Факултет –насока индустриско инженерство и менаџмент
 • Со или без работно искуство, предност ќе имаат кандидати со работно искуство кои работеле во организација и оптимизација на производство
 • Познавање и активна работа на програми за 3Д цртање – Autocad Inventor” или “Solidworks”
 • Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други
 • Познавање англиски јазик
 • Да поседува вештини за организација на производни процеси, логистика, набавка, управување со рокови, предвидување на работи и процеси, одговорност кон работата, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и лојалност

 

Телефон

02/3091212 078-262-825

Адреса

ул.Борис Трајковски бр.73а

Е-пошта

vrabotuvanje@ozon.com.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/01/2021
Аплицирај веднаш