ПЕКАР

  • БРЕДВЕЈ ПЕКАРА
  • Неопределено
  • 16/10/2020
Неопределено Прехрамбена Угостителство

Опис

ПЕКАРА БРЕДВЕЈ ВРАБОТУВА ПЕКАРИ СО ИСКУСТВО

КОНТАКТ 075618208

Телефон

075618208

Е-пошта

bakerybreadway@gmail.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

23/10/2020
Аплицирај веднаш