ХИГИЕНИЧАРКА

  • ЛЕВИДИА ДООЕЛ
  • Скопје
  • Определено
  • 17/10/2020
Определено Земјоделство

Опис

Имаме потреба од хигиеничарка.

Работни обврски: одржување на хигиената во канцелариите, тоалетите и кујната.

Работно време од 08:00-16:00 и 08:30-16:30

Телефон за контакт: 075/301-361 до 17:00 часот

Потребни квалификации

Пожелно е познавање на турскиот јазик

Телефон

075/301361

Адреса

Качанички пат 32б

Е-пошта

irina@levidia.com.mk

Број на отворени позиции

1

Плата

14.200

Краен рок за аплицирање

24/10/2020
Аплицирај веднаш