Куварка

  • Чорбаџии
  • Неопределено
  • 17/10/2020
Неопределено Угостителство

Опис

Се бара куварка во Пица/Ресторанот Чорбаџии. 

Телефон

075628007

Адреса

Васко карангелевски бр.42 ламела 2 локал 39 ВО НОВИОТ ПАЗАР,

Е-пошта

corbadzii@yahoo.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

24/10/2020
Аплицирај веднаш