Воспитувач

  • Edukativen centar Bright kids
  • Скопје
  • Определено
  • 20/10/2020
Определено Образование и наука

Опис

Едукативниот центар Брајт кидс има потреба од воспитувач за работа со предучилишни деца.

Потребно е да има завршено педагошки факултет-воспитувач .

Потребни квалификации

  • Завршен педагошки факултет-воспитувач,
  • познавање на англиски јазик,
  • одлични тимски и комуникациски вештини,
  • одличен пристап со деца

Сите заинтересирани да ги испратат своите CV на маил edukacija.kreativa@gmail.com 

Е-пошта

edukacija.kreativa@gmail.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

08/12/2020
Аплицирај веднаш