Психолог

  • Edukativen centar Bright kids
  • Определено
  • 10/11/2020
Определено Образование и наука

Опис

Едукативен центар Брајт кидс има потреба од ПСИХОЛОГ.

Потребно е минимум 2 години работно искуство со деца,добро познавање на англиски јазик,тимска работа,комуникациски вештини и одличен пристап со деца.

Сите заинтересирани да го испратат CV на маил edukacija.kreativa@gmail.com 

Потребни квалификации

  • Завршен факултет-Психологија,
  • возачка Б,
  • добро познавање на англиски јазик и
  • работно искуство со деца.

Е-пошта

edukacija.kreativa@gmail.com

Број на отворени позиции

4

Краен рок за аплицирање

18/12/2020
Аплицирај веднаш