Правник

  • Проект 42
  • Куманово
  • Неопределено
  • 10/01/2021
Неопределено Услуги

Опис

Поради развојни цели на компанијата ПРОЕКТ 42 има потреба од работник на следнава позиција во Куманово:

ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК

Како компанија нудиме:

✅ Динамична работна средина.
✅ Свеж пристап кон работните обврски.
✅ Можност за развој во компанијата.
✅ Бонуси во зависност од видот и квалитетот на завршените задачи.

✅ Пријатна работна атмосфера и работа со млад и мотивиран тим.

Заинтересираните кандидати може да ни ја испратат својата кратка биографија на е-пошта: vrabotuvanje@proekt42.mk.

Огласот трае 10 (десет) работни дена, сметано од денот на објавувањето на огласот. Изборот ќе се изврши во рок од 5 (пет) дена по истекот на рокот за пријавување.

Потребни квалификации

✅ Високо образование.
✅ Со или без работно искуство.

✅ Познавање на практична примена на Законот за домување се смета за предност.

Лични карактеристики:

✅ Динамична личност со способност за преземање иницијативa.
✅ Висок личен интегритет и професионален деловен однос.
✅ Одлични организациски и комуникациски вештини.
✅ Прецизен, точен и аналитичен пристап во работењето.
✅ Способност за работа под притисок во кратки временски рокови.
✅ Посветеност и одговорност.

✅ Лојалност.

Адреса

Ул. „Тане Георгиевски“ бр. 6/1-37, Куманово

Е-пошта

vrabotuvanje@proekt42.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

24/01/2021
Аплицирај веднаш