Работник во производство

  • Гуго Охрид доо
  • Охрид
  • Неопределено
  • 11/01/2021
Неопределено Производство

Опис

ГУГО Охрид доо има потреба од работник во производство на неопределено работно време.

Вашата професионална биографија (CV) можете да ја испратите на следната е-mail адреса: info@gugo.mk.

Повеќе информации на тел. 070/380-555 од 08-16h секој работен ден.

Телефон

070/380-555

Адреса

15ти Корпус 21

Е-пошта

info@gugo.mk

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/01/2021
Аплицирај веднаш