Асистент за продажба

  • Тудорс скопје
  • Тетово
  • Определено
  • 11/01/2021
Определено Трговија

Опис

Тудорс дооел Скопје има потреба од персонал за продавницата во Тетово во трговскиот центар Палма мол.

Потребни квалификации

-мин ССС
-работа со фискална каса
-работа во тим
-работното искуство во областа на продажбата ќе се смета за предност

Телефон

02/3119987

Адреса

info@tudors.mk

Е-пошта

info@tudors.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

18/01/2021
Аплицирај веднаш