Возач/Дистрибутер

  • Vrabotuvanje Doo
  • Скопје
  • Неопределено
  • 11/01/2021
Неопределено Дистрибуција

Опис

Фирма од областа на дистрибуцијата има потреба од :

Возач/Дистрибутер

Работни задачи:

Утовар, превоз, истовар на производите по дефинирани релации

Водење грижа за техничката исправност на возилото,негова чистота и редовно одржување

Водење евиденција при примопредавање на стоката

Ние нудиме:

Паричен износ нето плата за огласеното место изнесува во оптег од 20.000 до 25.000 ден во зависност од работаната успешност

Регрес и платен одмор согласно законските нормативи

Колегијална работна атмосфера

Сите заинтересирани да го испратат своето CV со понова фотографија на маил: vrabotuvanjeskopje@yahoo.com

Потребни квалификации

Средно образование

работа со компјутер

Возачка дозвола Б-категорија

Брзо учење и познавање на артиклите

Е-пошта

vrabotuvanjeskopje@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Краен рок за аплицирање

18/01/2021
Аплицирај веднаш