СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ПРОДАЖБА И АДМИНИСТРАТИВНО РАБОТЕЊЕ

 • ДРАБИ КОМЕРЦ ДООЕЛ
 • Скопје
 • Неопределено
 • 11/01/2021
Неопределено Друго

Опис

ДППУ ДРАБИ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје е фирма која постои од 1994 година и која се бави со обработка на мермер и гранит. Во моментов имаме потреба од вработен/а на позицијата специјалист за продажба и административно работење.

 

Задолженија и обврски:

 • Продажби
 • Комуникација со клиенти
 • Водење на материјално книговодство
 • Административни работи

Потребни квалификации

Кандидатот потребно е да ги поседува следниве квалитети:

 

 • Искуство со продажби
 • Искуство со административно работење
 • Комуникациски вештини
 • Љубезност

 

Почетна плата е 20.000,оо денари со можност за зголемување.

Огласот е отворен до 25ти јануари 2021 година.

 

Заинтересираните кандидати можат да аплицираат на e-mail: drabicommerce@gmail.com

Е-пошта

drabicommerce@gmail.com

Плата

20.000

Краен рок за аплицирање

18/01/2021
Аплицирај веднаш