Продавач/ка во малопродажен објект

  • Грис компани
  • Битола
  • Определено
  • 11/01/2021
Определено Продажба

Опис

УРФА има потреба од продавачка со работно искуство со слични дејности како нашата.

Пратете ваше CV на 070-312-305 на вибер или во продавницата во долниот пазар до КАМ маркет

Телефон

070312305

Е-пошта

griskompani@yahoo.com

Број на отворени позиции

2

Плата

2

Краен рок за аплицирање

28/01/2021
Аплицирај веднаш