Администратор

  • Толлакс Доо
  • Постојано
  • 12/01/2021
Постојано Администрација

Опис

Отворено работно место:

АДМИНИСТРАТОР     М1 киоск

Дирекција Толлакс  (момин поток)

 


АПЛИЦИРАЈТЕ НА ОВАА ПОЗИЦИЈА ЗА РАБОТА ДОКОЛКУ

Сакате да градите кариера во БРЗОРАСТЕЧКА КОМПАНИЈА. 
Се сметате себеси за комуникативни, амбициозни, истрајни, желни за постојана надградба и усовршување


РАБОТНИ ЗАДАЧИ

Администрирање на софтверот на компанијата со нови податоци.

Внесување на влезни фактури - материјално задолжување на малопродажни објекти

Следење на залихи на роба 
Креирање на аналаизи за продажба за излезност на производи 
 

.

Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи.Со праќањето на апликацијата за вработување, се согласувате вашите лични податоци да бидат користени за пополнување на слободните работни места во рамките на ТОЛЛАКС ДОО СКОПЈЕ , се додека не не контактирате за да ја повлечете вашата согласност. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.

Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на 
e-meil: jakovic@wp.pl со наслов М1 АДМИНИСТРАТОР ЗА НАБАВКА 

Потребни квалификации

Личен профил на кандидатот:
• Комуникативна и стабилна личност со изразени интерперсонални вештини,
• Тимски ориентирана и добро организирана со флексибилен пристап на работите,
• Способност за запазување на рокови и остварување на резултати,
• Позитивен став, лојалност, темелност и трпеливост,
• Професионалност во работењето

Потребно е добро познавање на EXCEL, 
Висината на платата ке зависи од предходно стекнато искуство во работа во продажни системи

 

Телефон

075 426 881

Е-пошта

jakovic@wp.pl

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/01/2021
Аплицирај веднаш