Корисничка поддршка - Смартус А-Медиа

  • Смартус А-Медиа
  • Определено
  • 12/01/2021
Определено Грижа за корисници

Опис

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО:

- Примање и ракување со прашања од корисници преку е-пошта 
- Координација со други оддели при решавање на истите


НУДИМЕ:

- Обука и достапност во секоја фаза од работењето
- Напредок и професионален раст 
- Динамично работно опкружување
- Можност за работа од дома

Заинтересираните кандидати може да ги презентираат своите CV-ја на:

smartus.mk@gmail.com 

или

info@smartus.mk  

Потребни квалификации

- Напредни комуникациски вештини на италијански јазик
- Иницијатива
- Прецизност
- Јасна и концизна писмена и вербална комуникација

Е-пошта

smartus.mk@gmail.com

Веб сајт

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/01/2021
Аплицирај веднаш