АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

  • М книга
  • Неопределено
  • 12/01/2021
Неопределено Издаваштво

Опис

Младинска книга, реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии, објавува оглас за следната работна позиција:

Агенти за  телефонска продажба

​​Реон Скопје


Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни.
Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата ги обучува и оспособува кандидатите за работа.
Посебни квалификации не се потребни освен желбата за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите.

Претходно работно искуство не е неопходно.

 

Работно време од 9 - 17ч., од понеделник - петок.

 

 

Вашите биографии можете да ги испратите  преку е-mail адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com

 

Телефон

02/3072544

Адреса

Скопје, Карпош 3, Љубљанска, 5

Е-пошта

hristina.blazevska@mkskopje.com

Број на отворени позиции

15

Краен рок за аплицирање

19/01/2021
Аплицирај веднаш