негователка/болничар

  • Старечки дом Светла Надеж
  • Скопје
  • Неопределено
  • 12/01/2021
Неопределено Медицина

Опис

ПУСЗ на стари лица „Светла надеж“ има потреба од неговател/ка, со или без работно искуство. За информации јавете се на 070346946.

Телефон

070346946

Адреса

ул. Востаничка 94б

Е-пошта

svetla.nadez@yahoo.com

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

19/01/2021
Аплицирај веднаш