Практикант дизајнер на мебел

  • Дизајн без граници
  • Пракса
  • 12/01/2021
Пракса Администрација Градежништво и Архитектура Дрвна Маркетинг Продажба и Маркетинг

Опис

Имаме потреба од практикант дизајнер на мебел

Потребни квалификации

Познавање на програм за цртање на мебел

Желба за работа и надоградба

Комункативност

желба за докажување

поседување на сопствен лаптоп

Е-пошта

desain.nolimits@yandex.com

Краен рок за аплицирање

19/01/2021
Аплицирај веднаш