Архитект

 • ДОТ Архитекти
 • Скопје
 • Неопределено
 • 21/01/2021
Неопределено Градежништво и Архитектура

Опис

Дот Архитекти Гроуп Дооел има потреба од Архитект

Потребни квалификации

 • ВСС, Архитектонски факултет
 • Работно искуство од минимум 5(пет) години
 • Лиценца за проектирање, лиценца за изведба
 • Одлично познавање на MS Office (Word, Excel, Power Point, Publisher), AutoCAD, ArchiCAD, Artlantis, 3ds Max, Sketch Up, V-Ray-
 • Англиски јазик

Лични карактеристики кои се бараат од сите кандидати:

 • Вештина во организирање на ресурси и воспоставување на приоритети
 • Тимска работа
 • Одлични организациски и аналитички способности
 • Флексибилност и ориентираност кон наоѓање на решенија
 • Посветеност, лојалност и одговорност
 • Подготвеност за работа во дадени рокови

Доколку ги исполнувате наведените услови, испратете CV на: info@dotarhitekti.com.mk 

Телефон

0255 11 507 ? 078339 052

Адреса

Булевар Илинден, 138

Е-пошта

info@dotarhitekti.com.mk

Број на отворени позиции

1

Краен рок за аплицирање

28/02/2021
Аплицирај веднаш